Hodnocení obchodu

5,0 527 hodnocení
5
522x
4
3x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PN Avatar autora Petr Nováček | 17.6.2021
Velmi rychlé doručení objednávky a všechno perfektně zabaleno. Určitě se dá zboží sehnat levněji, ale chápu myšlenku pana Tomáše a určitě budu dál objednávat a podporovat tak jeho tvorbu a rady pro nás.
JN Avatar autora Jiří Němec | 17.6.2021
Majitel je jistě profesionál, ale škoda že na vás nemá nikdy čas, na emaily neodpovídá, o objednávku jsem si musel během týdne napsat, aby dorucili, protože na mne neměli čas a produkty jsou oproti konkurenci zbytečně předražené. A zpoplatnění rady na telefonu? Za mne velmi hloupý vtip. Nicméně jsem rád, že se těmto tématům jako trávník někdo věnuje. Pokud se ceny srovnaji budu rád stálým zákazníkem.
JB Avatar autora Jan Bauer | 13.6.2021
Přešel jsem na produkty pana Šeny. Co se týče obchodu musím pochválit rychlost doručení. Zatím mohu ohodnotit pouze srážkoměr. Je kvalitně vyroben, jinak letos poprvé zkouším okrasné luxusní osivo a sezónní i podzimní hnojivo takže hodnocení na tyhle produkty mohu dát až příští rok. Jinak videa a blog je na jedničku (5hvězd).
JB Avatar autora Jiří Březina | 10.6.2021
S hnojivem mám tu nejlepší zkušenost od loňského roku, kdy jsem ho použil poprvé, spíše na zkoušku. Dodávka letošní přišla velmi rychle, eshop funguje bez problému. Doporučuji bez připomínek, nemá chybu.
O Avatar autora Ondřej | 10.6.2021
Výběr zboží, doprava, rychlost, vse na výbornou. Zakoupené produkty jsem ještě neaplikoval, ale nepředpokládám problém. Eshop mohu jen doporučit.
I Avatar autora Ivo | 9.6.2021
Rychlá reakce na dotaz, druhý den odeslané zboží. Za mě 1A.
A Avatar autora Andrea | 7.6.2021
Velmi spokojeni
J Avatar autora Jakub | 6.6.2021
Maximální spokojenost
JH Avatar autora Jiří Horálek | 4.6.2021
Nad míru spokojen.
Z Avatar autora Zuzana | 4.6.2021
Jsem spokojená, rychlé a profesionální jednání, osivo čeká na zasetí...
M Avatar autora Martina | 3.6.2021
Velká spokojenost.
P Avatar autora Petr | 3.6.2021
Spokojenost.
PF Avatar autora Petr Fábin | 31.5.2021
Spokojenost, rychlé doručení, kvalita produktů
MS Avatar autora Milan Svoboda | 31.5.2021
Spokojenost
J Avatar autora Janko | 30.5.2021
Spokojnosť
N Avatar autora Norbert | 27.5.2021
Skvělé, konečně mám pocit, že se někdo o Vás stará a nejde jen o prodej. Reakce ostatních zákazníků a jejich kladné hodnocení mluví za vše.
VM Avatar autora Verner Miroslav | 26.5.2021
Maximální spokojenost. Rychlé dodání zboží - hnojivo Pure, ruční sypač, měřák spadlé dešťové vody. Výběr kvalitních produktů pro krásný a zdravý trávník. Na druhou stranu na tuto stránku chodí hlavně lidé co dostali doporučení, nebo už vědí a mají zájem o trávník. Pro ostatní se produkty mohou zdát dražší.
P Avatar autora Peter | 25.5.2021
Maximálna spokojnosť. Ďakujem.
JV Avatar autora Josef Vladyka | 24.5.2021
Dodavka prisla i pres nedostupnost zbozi velice rychle. Doprava zdarma od PPL byla na Point nikoliv na adresu.
MP Avatar autora Michal Pavlas | 24.5.2021
Nákup proběhl standardně, na úrovni kvalitního eshopu. Zde nespatřuji nic vyjímečného. Důležitější aspektem je, že zde nabízené zboží není nabízeno obchodníkem, kterému jde primárně o to prodat s co nejvyšší marží bez ohledu na to co prodává. Při nákupu zde, mám jistotu, že dostanu funkční nářadí či jiným produktům, které sám prodejce používá a já se tudíž vyhnu se standardnímu postupu "pokus / omyl". Díky za to! :-)
Nahoru
527 položek celkem