Kód: 822/0-5 822/10 Zvolte variantu | Značka: Pure

Zym Ultra - žrout plsti a stařiny

999 Kč 8 999 Kč od 999 Kč
Objednáno (>5 ks) Objednáno Zvolte variantu
Varianta:

Nový organický biostimulátor pro rychlý rozklad stařiny a plsti.

Růst trávníku je neustálý proces vytváření nových a rozkladu starých kořínků. Někdy u některých druhů trav a za určitých podmínek se odumřelé kořínky hromadí ve vegetační vrstvě a tvoří nepropustnou plst. Tato plst, stařina může být zdrojem živin pro patogeny. Vrstva plsti také brání vodě a živinám při vstupu do půdy. Zym Ultra je složen z aktivních látek produkovaných bakteriemi. Tyto enzymy rozkládají plst a zbytky odumřelých kořenů na živiny, které následně využije trávník pro svůj růst.

U zaplstěného trávníku doporučujeme dávku 25m/100m2. Teplota by při aplikaci měla být ideálně vyšší (nad 10°C). Půdní profil by měl být dostatečně provlhčený, účinek vylepší následná závlaha po aplikaci.

Zym Ultra pomáhá i po přesetí nebo osetí s rozložením obalu osiva a zpřístupňuje živiny z půdy. Navíc očišťuje kořenový systém.

Ideální aplikace je v kombinaci s Yuccou

Mezi spokojené klienty značky PURE patří i například: Golf & Spa Kunětická Hora, Golf Klub Botanika, Golf Klub Kynžvart, Golf Club Sokolov…

Charakteristika:

  • Podporuje rozklad propletených mrtvých kořenů a zbytků rostlin
  • Stimuluje tvorbu půdních organismů
  • Zlepšuje provzdušnění a oběh vody v půdě
  • Zlepšuje přirozenou odolnost
  • Lze použít při nízkých teplotách
  • 100% organické

Použití: Lze kombinovat s běžnými herbicidy a fungicidy

Dávkování: každé 4 týdny 15-25 ml/1,5-2,5 litru vody/100 m2  mísící poměr s vodou 1:100

Mísící poměr: 1:100 (např. 100 ml : 10 litrů vody)

Složení: Stabilizované enzymy pektináza a celuláza, přírodní cukry

Balení: 0,5 l (neoriginální balení)

PURE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.